Koliba Panoráma v Nezbudskej Lúčke



Krásny slnečný deň treba využiť na plno a tak sme si spravili poobedný výlet na Kolibu Panoráma v Nezbudskej Lúčke. Koliba Panoráma sa nachádza v Nezbudskej Lúčke, v okrese Žilina, od ktorej je vzdialená 14 km. Koliba Vám ponúkne nádherný výhľad na okolie Strečnianskej úžiny, vyzdobenú krásnymi pohoriami Malej Fatry a hradom Strečno. 


Cesta na kolibu je značená tabuľami. Po odbočke na kolibu je cesta užšia a trošku rozbitejšia ale dá sa dostať až na parkovisko pod kolibou. 

Hneď blízko parkoviska sa nachádza ohrada zo zvieratami, kde sa nachádzajú ovce, kozičky,pštros. Zvieratká si môžete pohladkať aj nakŕmiť.






V areáli sa nachádzali aj voľne pohybujúce sa zvieratá medzi nimi boli napríklad prasce, koník, krava, husy, kačky ale tiež aj 2 krásne pávy.





Areál koliby je zaujímavo riešený, nachádzajú sa tu zaujímavé prvky ako voz, zvieratá zo slamy, perníková chalúpka a iné. Veľmi pekným prvkom je domček na stračej nôžke.




Kedže ide o kolibu samozrejmosťou je reštaurácia, kde si môžete pochutnať na tradičných slovenských jedlách. V čase keď sme tu boli my, tu bolo dosť veľa ľudí tak sme sa občerstvili len kofolou. 




Krásne prostredie dotvorené výhľadmi na hrad Strečno a pohoria Malej Fatry. Jednoducho prostredie, ktoré Vás očarí. 





Či už ste z blízkeho okolia Žiliny alebo z ďaleka, každopádne ak budete mať cestu okolo určite sa zastavte. :)

Zaujímavé informácie nájdete na:
http://kolibapanorama.sk/




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Výlet do Zakopaného

Ahojte cestovateľské duše! Dnes som si pripravila článok z nášho výletu do poľského mestečka Zakopané. Poľsko sa mnohým našincom spája l...