Dnes som si pre Vás pripravila recept s bravčovou panenkou. Popravde už dlhšie som sa ju chystala pripraviť a vyskúšať a tak vzniklo práve toto jedlo.
Potrebujeme:
- 1 ks bravčovej panenky
- pohánka
- fazuľové lusky
- fenikel
- pomaranč
- koreniny
Postup:
Bravčovú panenku som si najprv umyla a odblanila a následne nakorenila. Potom som ju z prudka opiekla na panvici z oboch strán a dala dopiecť do rúry cca na 6 minút.
Príprava pohánky nieje vôbec zložitá, je to veľmi chutná a rýchla príloha ku akémukoľvek mäsku. Pohánku si najprv opečieme na kvapke oleja a následne zalejeme vodou a necháme zhruba 15 minút variť.
Fazuľové lusky tie som len povarila pár minút v osolenej vriacej vode.
Feniklový šalát je vhodnou prílohou ku akémukoľvek mäsu. Pripravíte ho tak že očistíte fenikel a pomaranč, ktoré nakrájate a dochutíte koreninami, môžete šalát pokvapkať aj citrónom.
Už len naložiť na tanier a hor sa do jedenia.
Prajem Vám dobrú chuť :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára